Новият модел, с който управляваме кризата от COVID-19 вече дава своите ясни резултати.

...
Новият модел, с който управляваме кризата от COVID-19 вече дава своите ясни резултати.
Коментари Харесай

Петков доволен, новият ковид план действа

Новият модел, с който управляваме рецесията от COVID-19 вече дава своите ясни резултати. В момента не затваряме нито една от областите и бизнеса. Държим на Етап 2, с риск от Етап 3, тъй като всичко се базира основно на потенциала на интензивните кревати в лечебните заведения. Това съобщи пред медиите министър-председателят Кирил Петков, по време на държавното съвещание.

И добави: Едновременно с това имаме евентуални ограничения в областите, тъй като има заболели учители, само че това е на равнище области, а не масово затваряне. За първи път имаме ясна прогноза накъде вървят нещата. 

Добрата вест е, че интензивните легла засега не се запълват с рискова скорост, само че го следим този индикатор, сподели още Петков. 

Преди началото на съвещанието на министерския съвет, Петков съобщи: " Заради новия модел, който постигнахме, доста от областите към този момент трябваше да са затворени на база равнища на заболеваемост, само че те не са затворени. Добрата вест към този момент е, че мерките остават доста меки. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР